Cròniques Cap de Setmana 23/01/2022

Resultats dels equips que aquest cap de setmana han disputat partits oficials
RICARDO I MONTSE

Club Handbol Terrassa Ricardo & Montse Sènior Femení 1º Catalana

Fantàstic retorn a la competició del nostre primer equip femení a la pista del HC Argentona, després de la parada de Nadal.

Bona actitud, intensitat i estones de bon joc han propiciat una victòria que s’ha anat forjant durant la primera part, tot i alguns desajustaments defensius de la nostra 5:1 i un atac poc clarivident. Al descans un 12 a 15 ja reflectia la dinàmica del partit. A la represa, el canvi del sistema defensiu cap a la 6:0 i un doble canvi atac defensa han mostrat els millors minuts defensius de la temporada, fins i tot, en fases d’inferioritat numérica.

Les múltiples recuperacions de pilota han generat ràpides transicions amb gols ràpids, l’atac estàtic també ha lluït força amb una alta velocitat de circulació de pilota i excel•lents continuïtats que han elevat el nivell de joc davant un rival de mitja taula, amb un parcial en el segon període de 7 a 20. Al final el 19 a 35 ha reflectit tot el succeït sobre el 20×40 d’Argentona.

Les jugadores han sabut valorar molt bé la importància del partit, sobretot arran de la derrota del nostre perseguidor de la taula classificatòria, el Sant Joan Despí “B”, que serà el nostre proper rival a Can Jofresa aquest dissabte. Esperem omplir les grades del Canju en el que serà el partit més atractiu de la jornada.

WINDAT

Despres d’aplaçar el partit fins a dos ocasions el Terrassa Windat és derrotat a Tortosa (33-26)
 El Terrassa, que va viatjar amb una plantilla molt curta, va començar ja el partit per sota al marcador (5-3 al minut 10) i tot i els esforços i jugar amb 4 jugadors en pista, el més a prop que es va aconseguir posar va ser al minut 20 amb el 10-9 al marcador. La primera mitat va acabar amb un 15-12.

La segona part va seguir la mateixa tònica que la primera, amb l’equip visitant a remolc però amb opcions d’entrar al partit quan al minut 20, amb 26-23 es van tenir diverses pilotes per entrar al partit de nou, pero que no es van saber aprofitar. Uns últims minuts durs per l’equip, on es va tornar a jugar amb 4 jugadors de pista, van acabar amb el 33-26 final.

Club Handbol Terrassa Aleví Expert

CHT Aleví Expert 5 VS H.Barberà 11

DERROTA DEL TERRASSA DAVANT DEL BARBERA.

L’Aleví Expert del Terrassa ha rebut aquesta setmana el seu rival directe en la categoria, a Sant Llorenç.

Després de molt dies sense jugar, el Terrassa rebia el seu gran rival a la categoria per disputar-se el tercer lloc. Els nostres jugadors disposaven d’algunes baixes, però també de noves incorporacions a l’equip.

En el primer quart, el Terrassa ha sortit amb moltes ganes de disputar el partit. Desgraciadament, tot i anar força igualat, sobretot per errades pròpies, finalment el conjunt visitant, que ha sabut actuar més concentrat i estant més encertat en el tram final, ha pogut endur-se la victòria, (6-9).

En el segon quart, sabedors del que es jugaven, els locals hi han posat més ganes que joc, i els de Barberà han sabut fer front a l’empenta atacant de l’equip, i amb algunes recuperacions han mantingut la tensió del partit, posant-se inclús per davant i creant-se una forta reacció a la grada, que animava fervorosament a ambdós equips, que ho donaven tot, i que en el terreny de joc es mostraven molt igualats. Això s’ha reflectit al marcador final (6-6).

En el tercer quart, els terrassencs, una mica abatuts perquè les coses no anaven com volien, han abaixat una mica els braços, i els visitants ho han aprofitat per superar-los clarament en tots els aspectes de joc, especialment amb una defensa avançada que els terrassencs no han pogut superar i en atacs demolidors que tampoc podien aturar. El resultat clar a favor seu els donava ja la victòria final (3-8).

En el darrer quart, el Barberà que venia amb pocs canvis, sabent que ja ho tenia tot guanyat, s’ha mostrat més conservador, i el Terrassa ha intentat oferir una millor imatge, i ha intentat disputar el partit. Tot i això, altra cop a mesura que passava el temps, la millor moral dels visitants els hi ha permès guanyar la partida davant el ja desanimat conjunt egarenc, i s’han endut el parcial de forma clara (4-7).

En resum, el resultat no ha estat el que esperaven els aficionats, ja que clarament l’equip Aleví Expert s’ha vist superat pel rival, i només ha lluït en comptades ocasions. Clarament s’ha apreciat una manca de recursos, segurament fruit del poc temps de treball amb tota la plantilla i el llarg i forçat temps sense competir.

Aquest equip té molt més potencial del que ha demostrat avui, i de ben segur en els propers partits aquesta evolució es veurà també en el terreny de joc.