Cròniques Cap de Setmana 30/01/2022

Resultats dels equips que aquest cap de setmana han disputat partits oficials

El passat dia 30 de gener, al pavelló Les Comes d’Igualada, es va dur a terme la jornada 14 de la lliga.

Les noies del SFN van fer una meravellosa primera part on es podia veure una defensa més imponent i molt millorada respecte a altres partits, es podia notar una confiança de les noies que cap al joc molt més ràpid i dinàmic.

Després de la mitja part la victòria se’ns va anar allunyant de les mans acabant amb un 22 – 14 a favor de l’Igualada.

CHT Windat

El Senior Windat recupera les bones sensacions amb la victòria 29-18 davant del Gavà.

Una primera part amb molts gols, dominada en tot moment pel Terrassa però en la que no va poder marxar del marcador ens deixava un resultat final de 11-8, després d’un parcial de 3-0 en els primers 10 minuts.

L’inici de la segona part, amb diversos contraatacs i amb bons atacs aprofitant l’espai que va deixar el canvi a defensa 5-1 dels visitants, va permetre marxar del marcador (18-10) deixant el final 29-18.

Victòria important en el primet partit de la segona volta després d’una mala ratxa que permet al equip tornar a situar-se en segona posició.

Després de vàries setmanes d’aturada, els nostres Veterans tornaven a la pista per tal de disputar un partit de Lliga oficial.

El resultat final reflexa la superioritat dels nostres davant del Club Handbol La Salle Montcada, un dels rivals més assequibles del grup. Ràpidament els Veterans han marcat el ritme del partit amb una bona defensa i amb accions ràpides de gol, que han portat el marcador al 15 a 2 després del 30 minuts inicials. La segona part s’ha desenvolupat de la mateixa forma tot i que en aquesta, els nostres no han estat gens encertats davant de la porteria.

Moltes accions de 6 metres han acabat amb aturades de mèrit del porter contrari fet que ha portat a la finalització del partit amb una diferència de gols àmplia (27-9), però molt inferior a l’esperada tenint en compte la superioritat en el joc dels nostres veterans. Dos punts més que reafirmen la primera posició del Veterans a la primera fase del grup C de la Lliga Catalana Màster.

Llegums Paquita

Tornada a la competició després de les Festes de Nadal i ajornaments provocats per casos Covid. En definitiva, més de un mes d’inactivitat i repreniem el campionat a la pista de Ribes.

Una primera part on les nostres noies van sortir amb una molt bona actitud defensiva i generant bones opcions en atac, que no es van materialitzar per les imprecisions de cara a porteria. Aquesta situació va fer que arribessim al descans amb un marcador de 6 – 11, posant de manifest la superioritat de les defenses sobre els atacs.

Comença la segona part millorant l’eficàcia golejadora i mantenint la bona intensitat defensiva mostrada a la primera meitat, provocant que la diferència en el marcador augmentés fins al 14 – 28 final.

En resum, partit per recuperar sensacions i ritme competitiu, amb la mirada posada als importants partits d’aquesta setmana, amb Palautordera, dijous 03/02 a les 18h ,a Can Jofresa i Gavà com a visitants el pròxim diumenge 06/02, a les 17.30h, decisius de cara a arrossegar el màxim de punts possibles per afrontar la segona fase de la Lliga.

Cadet femeni vermell_30-01-22 - Leo Molina

Vibrant partit viscut a la nevera de Sant Llorenç, que ha acabat amb victòria egarenca de 9 gols de diferència contra el Sant Esteve de Sesrovires.

A l’inici de partit tant les nostres jugadores com el rival varen tenir alternança al marcador amb grans jugades per part dels dos equips, però algunes errades de l’equip rival i l’alta defensa de les nostres jugadores es va traduir amb una diferència de 5 gols a favor nostre, però quan creiem que el partit començava ha està tancat, les nostres jugadores varen tenir alguna imprecisió que va ser aprofitada per al rival per acostar-se al marcador i fer un empat, en aquell moment i tot seguit de fer un canvi complet de jugadores, el nostre equip que estava més descansat va poder mantenir el ritme d’un Sant Esteve pujat i amb molta moral, així vàrem arribar al final de la primera part amb un empat i la incertesa que passaria a la segona part.

Però el nostre equip, com ens té acostumat, va reaccionar i amb uns deu primers minuts impressionants tant en defensa com en atac va imposar una diferència de gols amb uns parcials extraordinaris, que el Sant Esteve no va poder suportar, i el canvi i refresc continu de jugadores per part del Terrassa va fer que la nostra intensitat no decaiguis mai i que ens portes a una nova victòria per 33 a 24.

Des d’aquesta humil redacció donen les gràcies a l’equip tècnic com sempre per al seu brillant treball i encoratgem a les responsables d’organització del club perquè als pròxims partits els puguem tornar a jugar a la que tots considerem casa nostra, el nostre temple, el Valhalla del handbol terrassenc, allà on els nostres equips han aconseguit els millors èxits, on les nostres jugadores entrenen i es preparen per als partits, CAN JOFRESA. Canjo com li diuen les nostres jugadores, els pròxims 3 partits de lliga que ens queden per jugar a casa són molt importants per nosaltres i pel nostre club i es mereixen el millor dels escenaris, bon horari, la nostra afició al màxim i sobretot i no oblidem CASA NOSTRA.

cadet masculí commagra

Nova victòria dels nostres nois davant un rival molt lluitador. Inici de partit molt bo, amb una gran defensa, molt intensa, que ha permès uns atacs fàcils i ben gestionats, amb el que hem anat obrint poc a poc forat fins al 19-12 de la mitja part.

La segona part ha seguit la meteixa linea, gran defensa que ha ofegat al rival, aconseguint una màxima avantatge al minut 52 (33-19). Uns darrers minuts més relaxats, juntament amb la defensa 3-3 del rival ha fet que la distància es retallés fins al 39-32 final.

Seguim endavant cap a l’objectiu del top-4.

Club Handbol Terrassa Infantil Masculí Vermell

Aquest dissabte al matí segona jornada de la segona fase A amb desplaçament a Molins de Rei. Ens tornàvem a enfrontar al Handbol Molins A per tercer cop aquesta temporada. I ens guanyaven altre cop!

Hem sortit 5:1 en defensa, i el Molins era capaç de combinar per acabar entrant amb facilitat i trobar tirs sencills. En canvi nosaltres, estàvem espesos en atac intentant entrar pel mig un cop i un altre, sense fer bascular la defensa contrària. Així hem arribat al minut 18:38 amb un resultat desfavorable de 13 a 7. En aquest moment l’entrenador ha demanat temps mort per trencar el ritme del partit, mirar de canviar sinèrgies i evitar que la diferència en el marcador anés a més. El temps mort ha funcionat i sobre tot el canvi a defensa 6:0 per evitar que els jugadors del Baix Llobregat arribessin tant fàcilment a la línea de 9 metres i forçar-los llençar de més lluny. Això ens ha permés reduir la diferència de 6 a 4 gols al final de la primera part, 15 a 11.

La segona part hem seguit jugant 6:0, però ells aconseguien marcar més fàcilment que no pas abans del descans i en canvi a nosaltres ens han calgut diversos minuts per estrenar el marcador. Però els nois han augmentat la intensitat del joc i el que ens ha permés col.locarnos a només dos gols del Molins. Però quedaven pocs minuts pel final del partit i hem passat a una defensa 3:3 ben amunt per mirar de robar la bola i sortir al contratac. Malhauradament la tàctica no ha funcionat, i després d’encaixar un parell de gols ens hem vingut abaix dànims i el Molins finalment ens ha marxat de 6 gols altre cop, per acabar el matx amb un resultat de 28 a 22 gols.

El partit d’avui ha sigut molt diferent al que jugàrem contra el Molins a casa en la fase anterior. Aquell dia la nostra actitud era un altre, el que dugué el partit a decidir-se en els últims instants i perdre només de 1 gol.

Des de que hem tornat de vacances no hem tornat a agafar el ritme de la competició. Ens manca intensitat, concentració, ritme de pilota… Ànims Infantil Vermell, que aquesta segona fse tot just ha començat! Som.hi equip!

Avui diumenge, 30 de gener de 2022 a les 11:00h a Can Jofresa hem tornat a veure guanyar a l’Infantil Negre egarenc al tretzè partit de lliga de Segona Catalana.

Partit important rera l’endarreriment del partit de la setmana passada davant el handbol Cerdanyola i els confinaments d’ alguns jugadors que han complicat o inclus cancel·lat entrenaments. Havien de continuar amb la bona ratxa de resultats i el bon joc al que poc a poc ens estan acostumant.

El partit ha començat molt igualat i el Terrassa poc a poc ha anant teixint les jugades i entenent com havia de jugar als de Sant Cugat.
Final a la primera part de 17-11.

La segona part i una vegada el Terrassa ha vist les virtuts i mancances del rival, la confiança dels infantils ha estat clau. Poc a poc han augmentat les distàncies al marcador, fins arribar a una diferència màxima de 10 gols.

Resultat final de *28-20* on s’ ha de destacar la fantàstica actuació dels nostres porters, la participació de tots els jugadors, l’esportivitat d’ambdos equips i afició i l’arbitratge, didàctic i bastant encertat.

Molt be be nois, ens encanta que gaudiu del handbol a Can Jofresa i sobretot amb els valors de companyerisme, respecte al contrari i esforç que no heu de perdre mai.
 *Som el negre*

Handbol Terrassa Aleví Expert

Club Handbol Terrassa Aleví Expert

CH Cardedeu 5 VS CHT Aleví Expert 11

ESPLENDID PARTIT DEL TERRASSA DAVANT DEL CARDEDEU.

L’Aleví Expert del Terrassa ha visitat la pista del Cardedeu.

El Terrassa s’ha desplaçat a Cardedeu amb algunes baixes, però molt concentrat i sabedor que no podia fallar en aquest enfrontament clau.

En el primer quart, el Terrassa ha sortit molt concentrat, realitzant una gran defensa i ofegant el rival des del primer moment, que tot i tenir la possessió de pilota, veia que no podia jugar en cap moment i estava sempre al límit del passiu. Uns bons contraatacs li han permès escapar-se clarament al marcador, sent superiors en tot el joc (0-5).

En el segon quart, el locals han fet alguns canvis i han pogut jugar millor des de l’inici posant-se per davant al marcador. En aquest moment, els egarencs han reaccionat i altra vegada la seva bona defensa els ha permès realitzar jugades de contraatac que els han retornat dins el partit. El joc s’ha desenvolupat amb molta intensitat i els equips estaven igualats, com s’ha demostrat al marcador final (4-4).

En el tercer quart, els terrassencs han sortit en tromba per endur-se el partit, i no han deixat respirar el rival. El desànim regnava a les files locals, que veien que els seus atacs no culminaven en gols per la fèrria defensa visitant, molt superior en tot moment. Únicament cal dir que la diferencia de gols no ha estat més gran pel desencert en atac, però el resultat ha estat clar a favor nostre, maquillat a darrer moment pel Cardedeu (2-4).

Ja en el darrer quart, el Cardedeu, abatut no ha pogut plantar cara i la tònica ha estat la mateixa que en el tercer quart. El Terrassa es basava en una bona defensa (que li ha costat alguna exclusió) que recuperava pilotes o impedia els xuts clars dels rivals, i a partir d’aquí, l’encert visitant en atac era el que decidia el partit i eixamplava el marcador, sent el resultat final clar (1-4).

En resum, excel·lent partit del Aleví Expert a casa del Cardedeu, on s’ha vist un equip conjuntat, molt professional, que ha treballat moltíssim en defensa i que tot i que potser li hem observat alguna manca de recursos en atac, sabia el que havia de fer i ha ofert un gran espectacle a la seva afició.

Aquesta és la bona línia de treball, i de ben segur en els propers partits aquesta evolució anirà a més.